Indhentede tilbud på kloak tilslutning

Nu er der rigtig kommet gang i kloakeringen i vores lille forening.

Når der er etableret skelbrønde på alle vores matrikler, vil vi efterfølgende modtage et brev fra Odsherred Forsyning om, at vi nu kan / skal få udført den endelige tilslutning.

Fra brevet er modtaget, har vi 6 måneder til at få denne endelige tilslutning udført.

Mulig opstart gætter vi på, vil være i slutningen af første kvartal 2021. (et forsigtigt gæt)

Den enkelte grundejer kan selvfølgelig benytte en hvilken som helst Autoriseret Kloakmester til denne opgave.

Vi har dog i foreningen indhentet nogle tilbud. Ved flere af disse Kloakmestre vil der være mulighed for at opnå rabat, hvis flere i forening benytter sig af tilbuddet.

Der vil i alle tilfælde blive givet individuelle tilbud og det er også den enkelte grundejer, der selv står for den økonomiske del.

Vi vil mene, det som udgangspunkt altid er en god ide, at lade to (eller flere) forskellige Kloakmestre give et tilbud på den opgave.

Når I har lavet en aftale med en Autoriseret Kloakmester, må I meget gerne sende mig en e-mail med navnet på Kloakmesteren og jeres navn, adresse, e-mail og telefon nummer.

Så skal jeg nok holde styr på antallet af aftaler ved den enkelte Kloakmester og give jer en tilbagemelding mht. antallet af tilmeldinger.

formand@pedersminde-gf.dk

Jeg vil så samtidig, på vores hjemme- & Facebook side, jævnligt lægge en opdateret liste op med antallet af tilmeldinger ved den enkelte Kloakmester.

Vi håber på denne måde, at flest mulige får en mulighed for at opnå lidt rabat på den endelige tilslutning.